Czy któryś z szanownych Kolegów posiada ubezpieczenie komunikacyjne w Liberty Direct?
Liberty Direct ma taka akcję "Poleć sprawdzonego ubezpieczyciela", dającą dodatkową zniżkę 50zł na OC i 100zł na OC+AC.
Czy ktoś mógłby mi polecić tego ubezpieczyciela?
PS.
Polecający również dostaje 50/100zł w prezencie
Nie, nie, mnie akurat interesuje tylko OC.
A napisałem o tych 100zł za OC+AC do wiadomości dla reszty, a niech korzystają
Dla mnie wyszły bardzo dobre warunki, nawet bez tej promocji.
Dodatkowo 5% rabatu za płatność kartą kredytową.
Co prawda kredytowej nie mam, ale płatnicza z mBanku potrafi równie dużo
Zawsze miałem samochody ubezpieczane na kogoś, w efekcie stary dziad już ze mnie i brak mi jakichkolwiek zniżek.
U konkurencji wołają od 1130zł nawet do 2000zł.
W LD OC z NNW po obu promocjach (można je połączyć) wyjdzie 920zł :!:
Ja mam OC + Assistace Premium w Liberty.
Zanim wybrałem ubezpieczyciela, to sprawdziłem chyba wszystkie większe firmy na rynku, u nich wyszło mi najtaniej (w PZU ponad 2x drożej).
Przy OC trudno być zadowolonym/ nie zadowolonym płacę i tyle
Co do assistance za 95 zł oferują bardzo dużo mi. dowóz paliwa, pomoc przy zatrzaśnięciu kluczyków etc etc.
Raz korzystałem, Skodinka nie chciała mi pod blokiem odpalić, zadzwoniłem, w ciągu 30 minut przyjechała laweta i odwieźli mnie do wskazanego przeze mnie warsztatu.
Czyli póki co złego słowa nie mogę powiedzieć
Ostatnio szukałem dla mojej leciwej Cordoby -1995, 1.8 w benzynce. Najtaniej - właśnie w Liberty - coś ok 500 zł na rok wyszło, przy 40% zniżki bodajże...
-jeździ ze mną od 05.2011 - jeździ ze mną od 04.2015
Ja również mam w Benefii AC-OC-NNW-Asistance tylko za 1200PLN (zero zniżek za AC, i jeszcze mnie chwyciła zwyżka za wiek +50%), ale w tym roku będzie lepiej
Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Jeżeli chodzi o OC, to prawda, idź tam gdzie taniej no i módl się, żeby ewentualny sprawca wypadku nie kierował się tym samym kryterium
Z moich doświadczeń, omijam WARTĘ i właśnie LD. I to obie firmy szerokim łukiem.
Sprawdzając OWU patrz na wyłączenie odpowiedzialności ubezpieczyciela.
Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
Komentarz